Calefaccio Climatització

Alfons Tuxans S.L. Sistemes de climatització industrial, comercial i domèstica

Alfons Tuxans S.L. Sistemes de climatització industrial, comercial i domèstica
Alfons Tuxans S.L. Sistemes de climatització industrial, comercial i domèstica

El confort és una de les claus per al benestar de les persones a la pròpia llar, però també per al correcte desenvolupament de les empreses, siguin comerços, oficines o industries. Una de les claus per assolir nivells de confort òptims és la correcta climatització dels espais d’hàbitat i treball.

Alfons Tuxans S.L. és un instal·lador autoritzat pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya dins el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC)

Amb aquest visió, l’equip professional d’Alfons Tuxans S.L. aborda els projectes de climatització que planifica, executa i manté.

Serveis generals de climatització —calefacció i aire condicionat—

En l’àmbit de la climatització —calefacció i aire condicionat— Alfons Tuxans S.L. desenvolupa els següents serveis:

 • Instal·lació i posta a punt de sistemes i xarxes d’aire condicionat (tant per a blocs de vivendes i habitatges particulars, com per a indústries, oficines i comerços)
 • Planificació, instal·lació i manteniment de sistemes de calefacció. Concretament, en aquest àmbit, Alfons Tuxans S.L. cobreix els següents serveis:
  • Instal·lació integral de xarxes de calefacció
  • Substitució de calderes, termos i escalfadors
  • Planificació i instal·lació de radiadors
  • Instal·lació d’acumuladors de gas
  • Revisió i correcció de fuites i avaries del circuit de calefacció
 • Instal·lació garantida de xarxes de calefacció mitjançant terra radiant.
 • Planificació i muntatge de xarxes d’aigua calenta sanitària.

Alfons Tuxans S.L., instal·lador autoritzat

Alfons Tuxans S.L. és un instal·lador autoritzat pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya dins el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC) com a agent per a instal·lacions tèrmiques als edificis (tant per a Calefacció, Climatització i Aigua Calenta Sanitària, com per a Aires Condicionats).

Addicionalment, Alfons Tuxans S.L. compta amb una extensa gamma de proveïdors d’escalfadors i calderes, acords la normativa vigent. Per a les següents marques l’empresa és instal·lador autoritzat: