Instal·lació d’aire condicionat? Avanci’s a les onades de calor

Serveis de climatizació avançats: planificació de la instal·lació d’aire condicionat, d’acord amb les necessitats de cada client.

Lliurament d’instal·lacions d’aire condicionat per a habitatges, oficines i indústries i comerços.

Alfons Tuxans Instalador Aire Acondicionat Condicionat
Alfons Tuxans instal·la aire acondicionat a Canet de Mar, Arenys i Sant Pol.

La vocació d’instal·ladors i proveiment de serveis integrals que prestem des d’Alfons Tuxans S.L., l’empresa és un insta·lador autoritzat d’aire condicionat i disposa d’un equip professional especialitzat en aquest àmbit.

Treballem amb elssistemes de climatització i d’instal·lació d’aire condicionat més avanáts, amb la vocació d’adaptar cada instal·lació a les necessitats reals del client tot adoptant els valors de regulació i control ambiental i d’eficiència energètica més estrictes per assolir un confort i consum sostenible el més ajustat possible. Així mateix, tenim una especial cura en l’estètica de la instal·lació i aportant les millors solucions, adaptades a cada espai.

Alfons Tuxans Instalador Aire Acondicionat Condicionat
Alfons Tuxans instala aire acondicionat a Canet de Mar, Arenys i Sant Pol

Alfons Tuxans S.L. és un instal·lador autoritzat pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya dins el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC)

Amb aquest visió, l’equip professional d’Alfons Tuxans S.L. aborda els projectes de climatització que planifica, executa i manté.

Serveis generals de climatització —calefacció i aire condicionat—

En l’àmbit de la climatització —tant en l’àmbit de l’aire acondicionat, com per a sistemes integrals de fred-calor— Alfons Tuxans S.L. desenvolupa els següents serveis:

  • Planificació d’insta·lacions d’aire condicionat.
  • Instal·lació xarxes d’aire condicionat.
  • Revisió i posta a punt de sistemes de refrigeriació d’aire de confort.
  • Servei integral tant per a blocs de vivendes i habitatges particulars, com per a indústries, oficines i comerços.

Amb vocació de serveis de l’empresa i l’orientació cap a clients de proximitat, Alfons Tuxans S.L. presta servei al Maresme en el radi entre Canet de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Pol de Mar, la Vallalta, Caldes d’Estrac, Calella i Sant Andreu de Llavanares.

Alfons Tuxans Instalador Aire Acondicionat Condicionat
Alfons Tuxans instala aire acondicionat a Canet de Mar, Arenys i Sant Pol.